Farsangi menü

 
Menü:
 
Előétel:  Pármai sonkafodrok sárgadinnye-gyöngyökkel és magvas cipóval 
 
Leves:  Dupla erőleves Royal módra
 
Főétel:  Bélszínjava illatos gombaraguval, sonkás rizzsel, fokhagymás karotta-batonnal, burgonyapürével, Oportó mártással
 
Desszert:  Farsangi fánk sárgabarackízzel
 
Fekete kávé
 
Italok:
Aperitif:  Kóser szilvapálinka
 
Borok:
      - Előétel:   Irsai Olivér   Hilltop Rt. 2008 évjárat
 
 
      - Főétel:  Villányi   Bock József pince   2007 évjárat
      Cabernet Sauvignon
 
 
      - Desszert:   Tokaji fordítás Oremus pincészet 2002 évjárat
      
 
- Digestive:   Grappa, Sherry Marnier