Kezdőlap
Oldaltérkép
RSS
Nyomtatás
cappypulpyalegjobb
Kezdőlap
1. Internethasználat
2. Honlap tervezés, kezelés
3. Éttermi számítógépes programok
4. Statisztikák készítése
5. Beszámolók készítése
6. Üzleti levél készítése
7. Étlapok készítése
8. Menükártyák készítése
9. Szórólapok készítése
Ételkészítés
Menü
Előétel
Leves
Főétel
Desszert
Aperitif
Borok
Digestive
Keresés
Keresés
Elérhetőség
cappypulpyalegjobb
baggioo1177@hotmail.com
Kezdőlap
>
Farsangi menü
Farsangi menü
Menü:
Előétel: Pármai sonkafodrok sárgadinnye-gyöngyökkel és magvas cipóval
Leves: Dupla erőleves Royal módra
Főétel: Bélszínjava illatos gombaraguval, sonkás rizzsel, fokhagymás karotta-batonnal, burgonyapürével, Oportó mártással
Desszert: Farsangi fánk sárgabarackízzel
Fekete kávé
Italok:
Aperitif: Kóser szilvapálinka
Borok:
- Előétel: Irsai Olivér Hilltop Rt.
2008 évjárat
- Főétel: Villányi Bock József pince 2007 évjárat
Cabernet Sauvignon
- Desszert: Tokaji fordítás Oremus pincészet 2002 évjárat
- Digestive: Grappa, Sherry Marnier
A Webnode által fejlesztett oldal
Indítsd el saját weboldalad ingyen!
Kezdd itt