Svéd gombasaláta 1.recept hozzávalók:

Svéd gombasaláta 2.recept hozzávalók:

Svéd gombasaláta 3.recept hozzávalók:

  • 30 dkg gomba (konzerv, ebben az esetben jobb mint a friss)
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 6 dkg Vénusz olaj
  • 4 dkg paradicsompüré
  • 1 dl fehérbor
  • 1 db babérlevél
  • 1 reszelt citrom héja, kevés citrom
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 2 gerezd fokhagyma

Kijevi jércemell burgonyapürével, mandulás őszibarackkal 1.recept hozzávalók:

  • 4 nagy szelet csirkemell
  • 15 dkg trappista sajt
  • 10 dkg vaj
  • õ
  • rölt szerecsendió (ízlés szerint)
  • 2-3 szál petrezselyem
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Kijevi jércemell burgonyapürével, mandulás őszibarackkal 2.recept hozzávalók:

8 szelet csirkemell, 20 dkg sajt, 5 dkg vaj, 2 tojássárgája, csipetnyi reszelt szerecsendió, 1 evőkanál finomra vágott snidling, 1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld, liszt, tojás, zsemlemorzsa, só, őrölt fehér bors, étolaj.
 

Kijevi jércemell burgonyapürével, mandulás őszibarackkal 3.recept hozzávalók:

A húshoz

A panírozáshoz és a sütéshez